Hattrick til Christian Svendgaard

22-10-2023 14:13

Annika Knudsen Lorentsen

Ved World Cup Herning har Christian Svendgaard sikret sig tre sejre ud af tre mulige. Det har han i sadlen på den velspringende hingst Tannenberg Dree Boeken 

Copyright Ridehesten.com
Christian og Tannenberg Dree Boeken ved præmieoverrækkelse sammen med repræsentant fra World Cup Herning og klassens dommer. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Det har været et særdeles godt stævne for 19-årige Christian Svendgaard ved World Cup Herning 2023. Med sig ved stævnet har han haft den 7-årige avlshingst Tannenberg Dree Boeken e. Otangelo/ Darco, og sammen har de deltaget i de 2-stjernede springklasser. 

Copyright Ridehesten.com
Christian med Dannebrog i baggrunden. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Den første dag startede de ud i en 130 cm-klasse, mens de i fredags og i dag har redet 135 cm. Alle tre dage har Christian lagt ud i et højt tempo, mens Tannenberg Dree Boeken har kvitteret med at springe forsigtigt og velovervejet, og efter hvert spring været med på at ride videre til den næste forhindring uden at spilde tiden. Det har resulteret i tre hurtige runder, og tre sejre ved stævnet.

Første dag vandt ekvipagen med godt et sekund til andenpladsen. Fredag blev afstanden øget til to sekunder, og i dag var de helt oppe på 4,5 sekunder. 

– Han har bare gået fantastisk alle dage, og virkelig været forsigtig. Alt hvad jeg har bedt den om har den gået på, og taget det med ophøjet ro, fortæller Christian, som i videoen nedenfor sætter flere ord på de tre ridt han har haft i Herning. 

Resultater fra stævnet. 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner