Gratis webinar om ridehal, græsmarker og miljøregler

06-11-2020 07:30

Annika Knudsen Lorentsen

Midt i november kan man deltage i et gratis hestewebinar online, hvor man kan få helt styr på reglerne omkring opførelse af ridehaller, lære om forskellige ting i forhold til græsmarker og få styr på forskellige miljøregler

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tirsdag den 17. november 2020 har man mulighed for at deltage gratis i et webinar med konsulenter fra hesteteamet i Velas. Webinaret foregår online, og man kan derfor i sikkerhed for corona og restriktionerne deltage hjemmefra. 

I webinaret vil konsulenterne komme ind på tre emner:

 • Ny ridehal: Anne Kirkegaard, miljøkonsulent hos Velas, vil guide jer igennem mulighederne for at få tilladelse til opførelse af en ridehal på jeres ejendom. 
 • Græsmarker til heste: Hanne Pontoppidan, planteavlskonsulent hos Velas, kommer omkring emnet græsmarker til heste og hvad du skal være opmærksom på: 
  - Hvordan anlægger jeg bedst en græsmark?
  - Hvad gør jeg med giftigt ukrudt?
  - Hvordan overvintrer græsmarken bedst?
  - Må jeg gøde min græsmark?
  - Kan jeg få tilskud til min græsmark?
 • Miljøregler: Lykke Pilegaard, miljøkonsulent hos Velas, vil belyse spørgsmål om hvorvidt dit hestehold skal anmeldes til kommunen. Hun kommer ind på hvordan man skal forholde sig hvis antallet af heste øges eller hvis man ønsker at sætte en boks mere op. Hun kommer også ind på spørgsmålet om den undren der opstår, når kommunen kommer på tilsyn og meddeler, at din møddingsplads skal overdækkes, men at naboens ikke er. 
Nyheden fortsætter efter annoncen

Gense webinar senere
Hvis du ikke har mulighed for at følge webinaret online tirsdag den 17. november 2020 kl 16:30 kan du alligevel tilmelde dig og gense programmet senere på aftenen via det link du får på mail. Så har du dog ikke mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmeld jer webinaret her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen