Grand Prix i Falsterbo var drømmen

12-07-2024 11:38

U25-rytter Ida Kirstine Bjørn har her til formiddag sikret sig en dobbeltsejr ved Falsterbo-stævnet i Sverige, hvilket er anden gang, det sker i sadlen på Hussmanns Jackson

Ida Kirstine Bjørn startede i onsdags stævnet i Falsterbo ud med at vinde U25-klassen, og i dag fuldendte hun en god uge med endnu en sejr - denne gang i kür.

Med Hussmanns Jackson e. Johnson TN/Belissimo (opdr. Stald Hussmann) har hun i år taget hul på U25-klasserne, og det er gået over al forventning. Som sidste rytter i dagens klasse lod hun ikke de svenske ryttere få et ben til jorden, da hun med 74,62% vandt klassen med over to procent foran Cecilia Bergåkra med My Friend (SWB) e. Friendship/Troll.

At komme tilbage her til Falsterbo efter to år, det har bare været fedt, og Jackson elsker bare at gå inde på denne bane. For to år siden vandt han også to klasser, og nu har han gjort det igen, så jeg er så glad, fortæller Ida.

Copyright Ridehesten.com
Ida og Jackson på æresrunde. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I 2022 var Ida og Jackson også til start i Falsterbo, dengang i klassen for ungrytterne. Her vandt de også begge klasser, hvilket var en stor oplevelse.

Alle ture op ad midterlinjen i Grand Prix er en drøm, men at gøre det herovre er vildt. Jeg tænkte nemlig for to år siden, at hvis jeg en dag kunne ride Grand Prix i Falsterbo, så ville jeg blive utrolig stolt, og nu har vi gjort det, slutter Ida.

Resultatet af klassen.

Stævnets start - og resultatlister.

Hør herunder Ida fortælle mere om stævnet i Falsterbo

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen