Gode danske resultater i Herning

20-10-2018 20:55

Det var lige ved og næsten med dansk sejr i flere klasser. Men desværre blev det ikke til en eneste dansk sejr i dag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen startede tidligt for rytterne i CSI 3*, da deres første klasse gik kl 8.00 i Nathalie Horse Care Arena. Det var lige ved og næsten for en dansk sejr i klassen, men det blev Jens Wickström der med Carino Btb e. Heartbeat/Robin Z der sejrede, efter at han var den hurtigste fejlfrie ekvipage i klassen. Han stoppede tiden på 58,40 sekunder, og det var en tid som Karina Leichle var meget tæt på med Champion e. Comme Il Faut/Pluspunkt. Men da Karina Leichle krydsede målstregen med tiden 58,54 sekunder, måtte hun tage til takke med den flotte andeplands. Tredjepladsen var også dansk – det var Robin Grauff-Jacobsen, der med Chasse e. Cosmeo/Cassini II (opdr. Mia Givskov og Søren Nedergaard) kom i mål med tiden 59,45 sekunder.

Resultatet af klassen kan ses her.

Hollandsk sejr i Speed Final
I CSI 3* Maksinhusets A/S Speed Final i 140 cm blev det hollandske Bart van der Maat der med Oak Grove’s Enkidu e. Ensor van de Heffinc/Quidam de Revel der løb med sejren, efter at han sørgede for fart over feltet for alle pengene. Efter at have redet med tiden 57,31 sekunder, blev han vinder af et solarie med en værdi på 3300 euro (ca. 24.000 kr.). Andenpladsen var til gengæld dansk. Det var Mathias Nørheden Johansen med Contonie e. Contendro II/Lux, der gjorde et rigtigt godt forsøg på at slå Bart van der Maat. Men med tiden 57,67 sekunder blev det til en andenplads. Lidt dansk var tredjepladsen også, da irske Shane Carey indtog tredjepladsen med Boomerang e. Orlando/Lux Z.

Resultatet af klassen kan ses her.
 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Svensk og norsk sejr i Small Tour
I Small Tour finalen var der så mange startende ekvipager, at klassen blev delt op i to. I begge klasser var det en dansker der besatte andenpladsen, men vinderen af de to klasser var hhv. svenske Anna Persson med Cash Man e. Castor/Caracas og norske Ada Alette Braaten Johnsen med Roeds Payday e. Padinus/Amicello der red med tiderne hhv. 51,10 sekunder og 52,34 sekunder. Det blev Christine Thirup Christensen med Queen Lady Z e. Quinar/Grannus og Rikke Vingborg med Toftehøjs Camara der vandt andenpladserne med tiderne 53,15 og 54,52 sekunder. Ada Alette Braaten Johnsen stod for tredjepladsen med Querida de Reve e. Quidam de Revel/Lancer II sammen med danske Melissa Bundgaard med Mr. Grey e. Cachas, efter de red med tiderne 55,01 og 56,45 sekunder.

Resultatet af den første afdeling kan ses her og den anden afdeling her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner