Glæd dig til Store Hestedag 2023

26-06-2023 06:42

Mille Albinus Hjermitslev

Hvis man vil være med til spring- eller dressurstævnet i forbindelse med Store Hestedag 2023 er tilmeldingen nu åben - ellers er der også mange andre aktiviteter, man kan blive en del af. Læs mere her

Copyright Ridehesten.com
Mounted Games ved Store Hestedag 2022. Foto: Ridehesten.com/Louise Trabjerg
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg synes jo, at det Store Hestedag kan, det er, at der er en helt fantastisk stemning. Jeg vil ikke sige, at der er noget, man overordnet skal glæde sig til, for der er jo en masse forskellige aktiviteter.

Det er lidt af hele pakken - vi har noget til alle. Stemningen er god, folk er i godt humør og glæder sig. Sådan fortæller Helle Lyngfeldt, ansvarlig for Store Hestedag

Copyright Ridehesten.com
Marie and Charly Horse Show ved Store Hestedag 2022. Foto: Ridehesten.com/Louise Trabjerg

Efter et vellykket Roskilde Dyrskue gør organisationen klar til Store Hestedag 2023, som løber af stablen den 2. til 3. september. Tilmeldingen til ridestævnet i spring og dressur er åbent, og det samme er standsalget. Tilmelding til dyrskuet åbner den 1. juli.

Sidste år slog Store Hestedag publikumsrekord med hele 28.829 besøgende på Dyrskuepladsen i Roskilde. Det samme kan siges om Roskilde Dyrskue, der er arrangører af Store Hestedag, og som netop er afholdt med mere end 113.000 besøgende samlet set. 

Copyright Ridehesten.com
Store Hestedag 2022. Foto: Ridehesten.com/Louise Trabjerg
Nyheden fortsætter efter annoncen

Store Hestedag byder på en lang række oplevelser for både heste- og hundefolket. Man kan opleve mere end 1000 heste i alle former og farver i aktion i både ridning, hesteagility, kørsel, under mønstring, bedømmelser og meget andet.

Der er clinics, Mounted Games, Sjællandsmesterskaberne i Pony Games og konkurrencer i både dressur, spring og kørsel. 

Copyright Ridehesten.com
Tinker opvisning undef show ved Store Hestedag 2022. Foto: Ridehesten.com/Louise Trabjerg

Man kan opleve præsentationer af forskellige hunderacer, i shows, Lure Coursing og til agility. Derudover kan man opleve det store marked, der byder på alt til både rytter, hest og hund. 

Copyright Ridehesten.com
Annette Olivarius og hunden Agnes ved åben bedømmelse under Store Hestedag 2022. Foto: Ridehesten.com

Helle Lyngfeldt, ansvarlig for Store Hestedag, fortæller om forberedelserne frem mod Store Hestedag i september: – Vi er jo godt i gang med at gøre klar til Store Hestedag. Vi åbner for tilmelding af heste her den 1. juli. Standsalget er godt i gang, og man skal være hurtig, hvis man skal få en stand. Vi har endda skulle udvide det indendørs areal i år. Så hvis man skal have en plads, så skal man slå til hurtigt. 

Vi er ved at samle indslag ind til både shows og clinics. Vi håber, at vi får sammensat et spændende program, hvor der er lidt til enhver smag. Der bliver både gengangere fra sidste år og nye indslag. Vi får igen en udenlandsk artist til at være med i hesteshow. 

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard til clinic med Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein ved Store Hestedag 2022. Foto: Ridehesten.com/Louise Trabjerg

Læs mere på storehestedag.dk

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen