Glæd dig til Hest & Rytter version 2022

17-01-2022 17:20

Vi kender den alle sammen. Den gigantiske udstyrsmesse Hest & Rytter ved Dansk Varmblods Hingstekåring. Hest & Rytter er en markedsplads og et mødested for tusindvis af danske hestefolk, som har savnet denne udstyrsmesse i 2021. I uge 10 åbner den igen, og MCH Messecenter Herning garanterer, at der igen er meget at glæde sig til på Hest & Rytter

Nyheden fortsætter efter annoncen

Projektleder Anders Ladefoged Mortensen, MCH Messecenter Herning, glæder sig usigeligt meget til at kunne åbne dørene til de mange haller, som Hest &  Rytter fylder i dagene den 10. - 13. marts. Han og hans team forventer igen i år, at omkring 300 stande til sammen vil danne Nordeuropas største shoppingmulighed for det danske hestefolk.

– Vi glæder os som heste i en startboks, fortæller Anders Ladefoged Mortensen og tilføjer: – Vi har forinden to store messer, Formland den 3. - 6. februar og Ferie for Alle den 25. - 27. februar, så er vi i god messetræning, inden Hest &  Rytter løber af stablen.

Fakta

Dansk Varmblods Hingstekåring blev første gang afviklet i MCH Messecenter i Herning i 1980 og er afholdt hvert eneste år lige siden med corona-året  2021 som den eneste undtagelse.

I 1980 var det revolutionerende at flytte hingstekåringen ind i et messecenter. Man anvendte dengang ungskue-staldene til opstaldning, og Hal B var den eneste hal med heste de første år.

Et decideret standområde fandtes ikke, men der var dog tre stande ved hingstekåringen, og det var Neergaard, O.M. Spring og Fotograf Jørgen Bak Rasmussen. Tre stande i 1980 er i dag blevet til 300.

Fold up
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selve Hest & Rytter-messen er den største i Nordeuropa, og det samlede arrangement med Dansk Varmblods Hingstekåring regnes for det største af sin art i verden. Derfor har messen over de seneste mange år haft et stabilt højt besøgstal.

– Hest & Rytter er stedet, hvor du kan blive inspireret og få gode råd og tips i fagbranchen, fastslår Anders Ladefoged Mortensen.

Uanset om du står overfor at bygge ny stald, mangler en ny sadel til din hest eller er på udkig efter det sidste nye rideudstyr, så vil du kunne finde, hvad du søger på Hest & Rytter-messen, hvor de mange udstillere ofte kommer med flere gode tilbud.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen