Fremragende dressurhoppeføl på auktion – II

17-10-2019 08:20

Ved DWB World Cup Foal Auction, der afholdes fredag aften ved World Cup-stævnet i Herning, finder man en kollektion af 21 nøje udvalgte DV-føl. Iblandt dem er intet mindre end otte meget lovende dressurhoppeføl

Copyright Ridehesten.com
Auktionsføllet Vitalia. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en lys fremtid, hvor både sport og avl er en mulighed, kommer otte dressurbetonede hoppeføl under hammeren ved DWB World Cup Foal Auction på fredag, og det er alle meget tiltalende individer, der bakkes op af en interessant og stærk præstationsafstamning, der netop gør føllene meget aktuelle – om det er til sport, avl eller begge dele.

Blandt disse føl er det kraftfulde og udtryksfulde hoppeføl Vitalia e. Vitalis/ Sir Donnerhall II, hvis mormor, elitehoppen Søbakkehus Kamilja, er mor til guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy, der netop har vundet DRF’s championatsfinaler for fjerde år i træk. Hoppestammen har leveret et utal af succesfulde konkurrenceheste i dressur og springning. På dressursiden gælder det bl.a. den tidligere danmarksmester Fitou L samt OL-hesten Lucky Star.

Vitalia from Dansk Varmblod on Vimeo.

Dunhammergaards Savanna e. Total Hope/ Rosentanz er et topmoderne og særdeles velfungerende hoppeføl, der fremstår i et skarpt snit og en kulsort indpakning. Føllet bevæger sig med stor elasticitet og gummi, og det kommer ikke fra fremmede. Faderen Total Hope er selv UVM-medaljevinder og søn af verdenshoppen Weihegold. Savanna er trukket på den præstationsstærke hoppestamme fra stutteri Sippekilde.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dunhammergaards Savanna from Dansk Varmblod on Vimeo.

Et føl af enestående eliteafstamning er Overgaard's Vanity e. Blue Hors Veneziano/ Londonderry fra Ove og Tove Møller Nørgaard. Vanitys mor, Overgaard’s Derripa, er elitehoppe og mor til de kårede hingste Overgaard’s Zacksu og Overgaard’s Zarak, lige som hun er søster til Overgaard’s Hit Me, der er mor til Blue Hors Zackerey. Samme hoppestamme ligger bag den tredobbelte verdensmester Fiontini samt tre OL-dressurheste.

Overgaards Vanity from Dansk Varmblod on Vimeo.

 

Se  hele kollektionen.

Mens der på fredag vil være præsentation af føllene kl. 12.30, er det kl. 17.00, at auktionen finder sted i Blue Hors Arena, der befinder sig i MCH Messecenter Hernings Hal M.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen