Flotte placeringer til de unge talenter ved LGCT

03-08-2019 13:01

Ved Longines Global Champions Tour i England har de to unge springtalenter Josefine Christian Jacobsen og Gustav Christian Jacobsen sprunget sig til flotte placeringer 

Copyright Ridehesten.com
Josefine Christian Jacobsen og Augustinus Lan, foto privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I fredagens CSI2** ved Longines Global Champions Tour var den unge springrytter Josephine Christian Jacobsen på banen, hvor der blev sprunget 125/130 cm sammen med Augustinus Lan og Dakar. Med den 14-årige vallak Augustinus Lan leverede ekvipagen en flot nulrunde i tiden 26,22 sekunder og red ind på en flot 8.plads. I sadlen på Dakar blev det ligeledes til en fejlfri runde, og ekvipagen sluttede på en 9. plads med tiden 26,36 sekunder.

I dag har Josefine og Augustinus Lan været på banen fra morgenstunden, hvor det blev til en 9. plads med nul fejl i tiden 61,20 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Josefines bror, Gustav Christian Jacobsen var også på springbanen i går, hvor han sprang den 140 cm høje bane med Zypern 4 og Fayot. Gustav og Fayot opnåede en placering som nr. 13 efter en fejlfri runde i tiden 26,56 sekunder. Med Zypern 4 blev det også til nul fejl, og ekvipagen sluttede som nummer 16 i tiden 27,03 sekunder.

Se alle resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen