Flot kollektion af 3-årige hingste

05-03-2015 11:15

Det har været en udpræget fornøjelse at se de 3-årige hingste på fast bund i hal M her til formiddag, det er en meget flot kollektion af typefaste hingste vi har set

NCC har lagt en asfaltbund i hal M og derfor har både dommere, publikum og mønstrere kunne nyde formiddagens fremvisning på fast bund i Herning 

Dagen startede med fremvisning af de 17 3-årige springbetonede hingste, som stiller til kåring i år. Dommerne bruger bedømmelsen på fast bund til at beskrive hingstenes eksteriør, og samtidig får de et indtryk af hingstenes gangarter, når de skridter og traver på den faste bund. 
At trave rundt i ringen for hånd er ikke lige springhingstenes favoritdisciplin, de kommer istedet til at brillere i fredagens løsspringning. Modsat så var det en udpræget fornøjelse at følge de 34 3-årige dressurhingste og de to 4-års hingste, der ikke tidligere har været fremstillet. 

Dansk Varmblod har besluttet ikke at udpege en fløjhingst i holdet af 3-årige spring- og dressurbetonede hingste, men istedet udpege et antal præmiehingste, og det var tydeligt i dagens fremstilling, at dommerne kommer på noget af et job, når de skal sortere i hingstene.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen