Fine kür-ridt fra pararytterne i Doha

26-02-2022 18:12

Annika Knudsen Lorentsen

Tidligere i dag har både Anne Mette Hasselstrøm og Camilla Christensen red deres kür ved det internationale stævne i Doha, hvor de i denne uge har været til start

Copyright Ridehesten.com
Camilla Christensen med dagens præmie. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var sidste konkurrencedag for de to danske pararyttere, der i denne uge var til start ved det store internationale stævne i Doha, hvor de deltog i de 3-stjernede paraklasser. 

Anne Mette Hasselstrøm, som rider i handicap grad IV endte i dag som nr. 4 med et flot resultat på 71,5 procent, og dermed slutter hun en god uge af med endnu et fint ridt. Anne Mette var til start på Østergårds Deleight e. De Noir/ Weinberg (opdr. H Christensen og Morten Grøftehauge. 

Camilla Christensen fortæller, at hun i går fik redet med lidt for passivt, og derfor var hun glad for, at hun i dag avancerede i stillingen i grad V, som hun rider i. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg fik desværre redet med håndbremset trukket i går, og det koster dyrt i sådan et felt. I dag fik jeg avanceret mig godt op og sluttede som nr. 3, mens Anne Mette også leverede et godt resultat i sin grad og endte som nr. 4, fortæller hun. 

Camilla opnåede 71,108 procent i sadlen på Fürsten e. Fürstenball OLD/ Londonderry (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen. 

Resultater fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen