EM-maskotter navngivet: Fair & Play

26-06-2013 07:36

Maja Golles

Der var mange gode forslag til navne til de to EM-maskotter, da European-Herning ApS udskrev navnekonkurrence. Valget faldt i sidste uge, og de to navngivne maskotter har indtaget Aachen denne uge

Copyright Ridehesten.com
De to maskotter er navngivet - meget passende hedder de nu Fair og Play.

Fair og Play er de to EM-maskotter kommet til at hedde. Indtil i sidste uge har de to fantastiske maskotter været navnløse, og European-Herning har haft en konkurrence kørende, hvor man har skullet finde på navne til de to bamsede maskotter. Der har været mange gode bud, og valget er faldet på "Fair" og "Play", som netop indikerer den ånd, som EM gerne vil have, at hele arrangementet kommer til at emme af: god stemning og fair play! 
Den ene maskot er blevet fremvist ved flere lejligheder i Danmark og var bl.a. med til hingstekåringen i Herning i marts - den anden blev introduceret ved det store stævne CHIO Aachen mandag, da der var optog i Aachen by. Derudover var både Fair og Play en del af åbningsshowet i Aachen tirsdag. Og ellers vil de jo være at finde i Herning by weekenden inden og under selve EM-stævnet.

Arrangørerne glæder sig over endelig at få både Fair og Play vist frem - ikke mindst nu, da de har fået deres flotte navne!

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen