DV-heste placeret i både 5- og 6-års B-finaler ved UVM

25-09-2021 15:53

Annika Knudsen Lorentsen

Tidligere blev to 7-års Dansk Varmblods-heste placeret i deres B-finale og nu er det også afgjort, at der er kommet DV-heste i placeringrækken hos både 5- og 6-års hestene, i deres B-finaler

Copyright Ridehesten.com
Størstedelen af Dansk Varmblods UVM-hold. Til højre ses Kristian Skovrider og Jens Hellmers fra Zangersheide-udvalget i Dansk Varmblod. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu er alle B-finaler afgjort ved UVM på Zangersheide i Belgien og mens det tidligere blev afgjort at to 7-årige Dansk Varmblods-heste endte i top-10 i deres B-finale, så lykkedes det også en enkelt DV-hest at blive placeret i både 5- og 6-års B-finalerne. 

I 5-års klassen var det Twilight e. Favorit Ask/Lambrusco Ask (opdr. Bøje Aagaard Pedersen), som blev redet af Christian Tang Nielsen, der efter en fejlfri runde endte i placeringsrækkerne som nr. 19 ud af 129 ekvipager. 

Copyright Ridehesten.com
Stemning fra publikumsrækkerne. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I 6-års klassen var det Adam Sparlund Olesen, der red den velspringende hoppe Louisiana H e. Balou/Louvre S (opdr. Bodil Hellmers), der blev placeret. Han blev ligeledes placeret som nr. 19 i en klasse hvor der var hele 153 starter. 

I morgen gælder det A-finalerne, hvor der også er flere danske ekvipager til start. 

Se start- og resultatlister HER.

Copyright Ridehesten.com
Adam Sparlund Olesen og Louisiana H. Foto: Privat
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald