DRF søger ny holdleder med ansvar for ponydressuren

07-12-2021 15:14

Christine Krogh Frausing
Skribent

Ved årsskiftet bliver rollen som holdleder i ponydressuren ledig, idét Janne Jensen fremover skal have fokus på junior- og young rider-grupperne. Den nye holdleder vil skulle arbejde tæt sammen med den nye ponylandstræner samt elitesportschefen for dressur. Brænder du for dressurens udvikling, har du et godt kendskab til international dressur, og ligger koordinering og struktur helt naturligt til dig, så er det måske dig der kan blive den nye holdleder

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er DRF’s målsætning at være blandt verdens bedste nationer i dressur, og det kræver, at de fortsat er blandt de bedste til at talentudvikle de unge dressurryttere. Derfor søger DRF nu en ny holdleder, som i samarbejde med landstræneren samt eliteafdelingens øvrige medarbejdere skal varetage og koordinere opgaverne omkring bruttogruppen og landsholdet fra årsskiftet.

Pr. 1. januar 2022 omorganiseres DRF’s eliteafdeling således, at der ansættes to nye elitesportschefer for henholdsvis dressur og springning. Som holdleder for ponydressur bliver du en del af et stærkt team, der har det til fælles, at I brænder for talent- og elitearbejdet i ridesporten. Du vil referere til elitesportschefen for dressur, og vil i tæt samarbejde med ponylandstræneren varetage opgaverne omkring bruttogruppen og landsholdet som beskrevet i stillingsbeskrivelsen.

Som holdleder for ponydressur forventer DRF, at du har gode administrative evner og et godt overblik over sæsonens forskellige indsatser og aktiviteter, og det vil være en fordel hvis du har kendskab til DIF og Team Danmarks talentudviklingsprincipper i talentHUSET.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Holdlederen er sammen med ponylandstræneren og de øvrige medarbejdere i DRF’s eliteafdeling centrale ambassadører for ridesporten i Danmark. Som holdleder har du blandt andet til opgave at medvirke til, at DRF’s normer og værdier for god adfærd for ryttere, trænere, holdledere mv. efterleves. Du bliver en del af en ofte hektisk men spændende hverdag, hvor det forventes, at du har et godt organisatorisk overblik og er hurtig til at danne nære relationer til både kolleger i organisationen og forbundets mange eksterne samarbejdspartnere og interessenter. Ridesporten i Danmark er fyldt med stærkt engagerede ryttere, trænere, forældre, klubledere, stævnearrangører, hesteejere mv., som alle sammen er vigtige brikker i ridesportens fortsatte udvikling. Derfor forventes det, at du er nærværende og tilstedeværende i de forskellige miljøer, men samtidig har en robusthed til at fastholde overordnede planer og strategier.

Stillingen er en deltidsstilling med en gennemsnitlig forventet ugentlig arbejdstid på 7,5 timer. 

Deadline for ansøgninger er mandag 13. december 2021, og ansøgninger sendes pr. mail til job@rideforbund.dk

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med stillingen rettes til direktør Morten Schram Rodtwitt tlf. 2937 0916 eller pr. mail mro@rideforbund.dk

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen