DRF søger holdleder for pony og children-springning

08-01-2022 15:30

Marie Helene Rigård Rohleder

I forbindelse med årsskiftet er der foretaget en række ændringer i DRF’s eliteafdeling for bl.a. at understøtte talent- og elitearbejdet i springningen endnu mere, og i den forbindelse søger de nu en holdleder til pony & children-springning

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nye holdleder  for pony og children-springning vil skulle arbejde tæt sammen med landstræneren samt elitesportschefen for springning. Brænder du for springningens udvikling, og ligger koordinering og struktur helt naturligt til dig, så er du måske den nye kollega.

Det skriver DRF i et jobopslag. 

DRF skriver blandt andet i deres jobopslag: 

Holdlederen er, sammen med landstræneren for pony & children og de øvrige medarbejdere i DRF’s eliteafdeling, centrale ambassadører for ridesporten i Danmark. Som holdleder har du blandt andet til opgave at medvirke til, at DRF’s normer og værdier for god adfærd for ryttere, trænere, holdledere mv. efterleves.

Du bliver en del af en ofte hektisk men spændende hverdag, hvor det forventes, at du har et godt organisatorisk overblik og er hurtig til at danne nære relationer til både kolleger i organisationen og forbundets mange eksterne samarbejdspartnere og interessenter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridesporten i Danmark er fyldt med stærkt engagerede ryttere, trænere, forældre, klubledere, stævnearrangører, hesteejere mv., som alle sammen er vigtige brikker i ridesportens fortsatte udvikling. Derfor forventes det, at du er nærværende og tilstedeværende i de forskellige miljøer, men samtidig har en robusthed til at fastholde overordnede planer og strategier.

Der er tale om en deltidsstilling med en gennemsnitlig forventet ugentlig arbejdstid på 5 timer. Nogen rejseaktivitet må desuden forventes. Stillingen er frivillig, men udgifter forbundet med rejser samt kørsel vil blive dækket.

Deadline for ansøgninger er mandag 17. januar 2022, og ansøgninger sendes pr. mail til job@rideforbund.dk Eventuelle spørgsmål i forbindelse med stillingen rettes til Elitesportschef springning Janni Thermann tlf. 23327114 eller pr. mail jt@rideforbund.dk 

// Pressemeddelelse 

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald