– Det bliver det største vi nogensinde har lavet

12-09-2021 10:14

Annika Knudsen Lorentsen

Når Hjallerup Rideklub fra torsdag-søndag i den kommende uge inviterer til landsstævne, så bliver det et brag af et stævne, hvor arrangørerne har gjort noget ekstra ud af alt. Klasserne byder på alt fra 115 til 150 cm og så skal finalen i årets Agria DRF Mesterskab for klubhold i springning afgøres

Copyright Ridehesten.com
Mette Askham og Flipper. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et af årets sidste udendørsstævner i springning bliver på den store bane hos Hjallerup Rideklub, som fra torsdag-søndag holder landsstævne med blandt andet afholdelse af årets Agria DRF Mesterskab for klubhold. 

– Vi har givet den en ekstra tand med det hele. Der bliver et stort cafeteria, der bliver VIP-lounge, Late Night Lounge med live musik og meget andet, forklarer Anders Vestergaard Carlsen, som er daglig leder i klubben. 

Klasserne byder på alt fra LA1* til S2* og så afholdes der tre ture, hvor der er ekstra gode præmier i finalerne. I MB-turen har Frandsbjerg sørget for 15.000 kroner i præmiepenge, men Equsana har sørget for 20.000 i MA-turen og Vodskov Bolighus for 30.000 i S. 

Der bliver altså noget at ride om, for foruden de store præmiepenge, så er der også gode ærespræmier. Der udloddes blandt andet et gavekort fra Kinnerup Hesteartikler til stævnets mest vindende ekvipage. 

Copyright Ridehesten.com
Banen i Hjallerup. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Åbent for publikum
Der er lagt op til et brag af et ridestævne, hvor byens borgere og andre interesserede publikum er mere end velkomne. 

– Alle er velkomne og der er gratis adgang til stævnepladsen. Vi har også allieret os med Horsemultimedia ved Paulo Velez fra Portugal, så der bliver livestreaming fra stævnet, som vises på flere medier og også på vores egen hjemmeside, hvor man kan se med gratis, forklarer Anders. 

På stævnepladsen vil der også blive forskellige udstillinger, så det bliver muligt at shoppe rideudstyr, maskiner og biler, blandt andre ting.

– Det bliver det største vi har lavet.  Fredag og lørdag aften bliver der live-musik med en lokal og så har vi allieret os med en eventkok fra Myggens, som sørger for, at der bliver lavet rigtig lækker mad alle dage. Vi har oplevet en enorm velvillighed fra sponsorerne og det er vi meget taknemmelige for, understreger Anders, som også fortæller, at det fortsat er muligt at tilmelde til alm. takst via rideforbundets hjemmeside. 

Du kan tilmelde dig HER

Copyright Ridehesten.com
Anders Vestergaard Carlsen. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen