Danskerne er draget mod Aachen

01-07-2009 09:04

Grethe Næsby

Fra i morgen går spring- og dressurkonkurrencerne ved CHIO Aachen i gang, og 4 danske dressurryttere deltager med i alt 6 heste ved det prestigefulde stævne
Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Tannenhof's Carabas rider på det danske hold i Aachen. Her ses de i Rotterdam i sidste måned. (Foto: Ridehesten.com).

Den danske delegation er allerede vel ankommet til Aachen, hvor dressurkonkurrencerne starter i dag og løber frem til 5. juli. Fire af de bedste danske dressurryttere deltager i stævnet; Mikala Gundersen, som er ny mand på det danske hold, medbringer hingsten Leonberg e. Lonely Boy xx, Andreas Helgstrand rider den DV-kårede hingst Tannenhof’s Carabas e. Carnaby og guldmedaljehoppen Polka Hit Nexen e. Sandro Hit, avlet af Hans Jul Andersen, Anne van Olst har hestene Exquis Clearwater e. Carpaccio, avlet af Jens Kvist, samt Exquis Taikoen med, og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein skal ride både Digby e. Donnerhall og Rigoletto e. Rubinstein I. Begge heste er avlet af HKH Prinsesse Benedikte. Anne van Olst og Andreas Helgstrand deltager med hhv. Exquis Taikoen og Polka Hit Nexen i lilletur ved stævnet. I dag og i morgen rides holdkonkurrence, og derefter vil der være individuelle konkurrencer, og det bliver særdeles spændende at følge det stærke danske hold i Aachen.

Læs alt om det fantastiske stævne i Aachen i august-nummeret af Ridehesten.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen