Danske topresultater i Wierden

07-06-2013 13:09

Signe Wiese

De unge danske springryttere, der i disse dage deltager i Dutch Youngster Festival i hollandske Wierden leverer topresultater - bl.a. sejrede ungrytterlandsholdet i stævnets Nations Cup

Der er både ponyryttere, juniorryttere og ungryttere til start i Wierden, og de danske ryttere er startet fantastisk ud. 

Den danske ungrytter landshold, bestående af Julie Meiland Hansen på Coolman, Christiane Tetzlaff på Unita 10, Jule Paludan Sørensen på Wermelion og Kasper H. Hansen på Limbo 0130 sejrede torsdag aften i ungrytternes Nation Cup. 

Kasper H. Hansen kunne som sidste rytter sikre Danmark sejren ved en at ride en fejlfri runde. Det klarede han uden problemer, og Danmark tog sejren foran Frankrig og værtsnationen Holland. På de næste pladser kom Tyskland, Norge, Belgien og Italien, så det var et stærkt felt.

Og ponyrytterne var tæt på at gøre ungrytterne kunsten efter i Nations Cup-konkurrencen. Efter en fantastisk holdpræstation, stod det klart at det danske ponylandshold blev nr. 3 efter Frankrig på 1. pladsen og Belgien på 2. pladsen i ponyrytternes Nations Cup, der blev afviklet torsdag. Norge blev nr. 4, Sverige nr. 5 og Holland nr. 6 i finalen. Det danske hold bestod af: Clara Hallundbæk/Dibidoe, Kira Krogsgaard/Adamstown Belle, Helena Skare Viller/Shamrock Bay og Benedikte Rie Truelsen/Strattonstown Nearly Gone.

Udover de flotte resultater i holdkonkurrencen, har de danske ryttere også leveret imponerende resulater individuelt. Se start- og resultatlister HER

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen