Danske sejre i Drammen

29-04-2012 09:52

Signe Wiese

Der afvikels både CSI-stævne og Baltic Cup under dette års Drammen Spring Tour, og det er blevet til adskillige danske topplacering
Copyright Ridehesten.com
Karina Rie Truelsen og Qunnie er blandt de danske ekvipager, der har hentet sejre ved Drammen Spring Tour 2012. (Arkivfoto: Ridehesten.com)

Allerede på 1. stævnedag torsdag kom de første danske sejre hus. Karina Rie Truelsen og Qunni tog 1. pladsen i CSI2* lille tur. I den efterfølgende CSI2* stor tur blev det til danske sejr ved Mie Daugaard Reimer og Chanaque. De første Baltic Cup-klasser blev afvikelt fredag, hvor kat. III-ponyerne lagde ud, og her var der total dansk dominans. De danske ryttere satte sig på de første fem placeringer i klassen, der blev vundet af Benedikte Rie Truelsen på Mister Limbo. Fredag blev der også afsluttet med en dansk sejr - det sørgede Mona Holm og Chegar for, da de sejrede i juniorrytternes lille tur. Lørdag startede som fredag sluttede - med en dansk sejr. I Baltic Cup-klassen for kat. II tog Alberte Stavø og Jettlien sejren. I lørdagens Baltic Cup-holdkonkurrence for kat. III-ponyer var to danske hold til start. Det danske hold 1, der bestod af Josephine Bøgh/Bakkegaarden Coco Casino, Pernille Christensen/Irish Pleasure, Sia Freck Kolby/Happy og Benedikte Rie Truelsen/Mister Limbo, endte på en del 1. plads med det svenske hold. Udover de mange danske sejre, er det også blevet til et væld af placeringer til de danske ryttere - se samtlige resultater via link til højre.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner