Danske pararyttere har gjort en god figur i Doha

25-02-2022 13:11

Annika Knudsen Lorentsen

Både Camilla Christensen og Anne Mette Hasselstrøm er i denne uge til start ved det internationale stævne i Doha, hvor de begge har opnået placeringer. I morgen står den på kür

Copyright Ridehesten.com
Camilla Kristensen og Anne Mette Hasselstrøm i Doha. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anne Mette Hasselstrøm er til start i grad IV i sadlen på Østergårdens Deleight e. de Noir/ Weinberg (opdr. Margit Sørensen, mens Camilla Christensen er til start på Fürsten e. Fürstenball OLD/ Londonderry (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen) i grad V.

Begge har allerede gjort en fin figur ved det internationale parastævne, hvor begge har redet to klasser ud af de tre, som stævnet byder på. Camilla har opnået to placeringer, mens Anne Mette blev placeret i sin klasse i dag. 

I går red Anne Mette til 69,292 procent i holdprogammet hos grad VI-rytterne, mens hun i dag præsterede at ride til hele 71,26 procent i det individuelle program. Dagens ridt var nok til en placering som nr. 3. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Camilla, som er til start i grad V, red i går til 68,992 procent, hvilket rakte til en andenplads, mens hun i dag blev nr. 4 med 65,079 procent. 

I morgen skal de begge ride kür, som er afslutningen på deres stævne i Doha.

Resultater fra stævnet.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen