Dannebrog til tops fra morgenstunden

19-10-2013 11:41

JBK Det var springryttene, som igen i dag åbnede det internationale springstævne i Odense. Vi fik Dannebrog til tops i første klasse, og flere danske topplaceringer i den anden

Springrytterne åbnede lørdagens kokurrencer ved JBK HorseShow, og i Neergaard Stald Desings 2-stjernet lille tur blev det til dansk sejr til Thomas Dresler/Errando tæt forfulgt af nok en dansk ekvipage Anne-Charlotte Bøgh Sørensen/Aluna.

I den efterfølgende klasse, Titan Containers 2-sternet stor tur blev der kæmpet hård om placeringerne. Klassen blev afviklet i to faser, og især et dobbeltspring på langsiden foran vip-logen kostede dyrt for flere ryttere, desværre også en del danske som var fejlfrie ind i anden fase. 
Det blev til isk sejr i klassen da Alex Duffy på Balou du Rouet-sønnen Grand Balou satte konkurrenterne på plads og bl.a. vandt en ring fra Mads Heindorf Jewellery til en værdi af 25.000 kr. Hollandske Robert Vos/Another Pleasure og tyske Denise Sulz/Chablis du Lys fulgte efter. Bedste dansker i klassen blev Torben Frandsen og Antares e. Andiamo med en fejlfri hoved og omspringning, der gav dem en 6. plads lige foran Christian Schou og avlshingsten Untouchable e. Hors la Loi II. 15-årige Emil Hallundbæks fejlfrie ridt på avlshingsten Catoki e. Cambridge blev fulgt af jubel fra publikum og så blev det også til placering til Andreas Schou som satsede hårdt på en sejr med en fræk vending påQuimono de la Roque , som desværre kostede et nedslag på den efterfølgende forhindring.

Se resultaterne her og følg live streamingen fra stævnet her

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald