C. Itti solgt!

10-01-2015 09:26

Dorte Dahlmann Olsen har solgt sin 12-årige springhest C. Itti til SIEC, hvor Sevil Sabanci fra Istanbul skal ride hesten til fremtidige internationale stævner

Copyright Ridehesten.com
Dorte Dahlmann Olsen og C. Itti ved DM 2014.

- Han blev hentet i går morges. Vi har solgt ham til Melisa Internationale Reitzentum. Stalden ligger i Frankfurt (se Siec.com). Han skal fremover rides af Sevil Sabanci, som er en 41årig kvinde, der oprindeligt kommer fra Istanbul, men har stald i Tyskland, udtaler Dorte Dahlmann Olsen til Ridehesten.com.

Holstenervallakken C. Itti e. Classido/Landmeister har været i Dortes kyndige hænder de sidste syv år, og hun har selv redet hesten til det, som den er i dag. C. Itti har selvfølgelig været opstaldet hos Stald Harres ved Dortes forældre, hvor der gennem årene er produceret rigtig mange heste med international kvalitet.

Dorte har opnået mange store resultater med C. Itti. Bl.a. kan nævnes individuelt guld ved nordisk mesterskab for ungryttere for tre år siden. Sidste år var Dortes første år som seniorrytter, hvor ekvipagen brillerede med en bronzemedalje ved DM. Herefter har Dorte været med på nationsholdet for seniorer.

Der har været meget dialog i familien Dahlmann om, hvorvidt C. Itti skulle sælges. Men valget var selvfølgelig Dortes, da hun ejer hesten. Som hun siger, så ved hun, at C. Itti kommer i professionelle hænder, hvor han får det godt, og den nye rytter passer godt sammen med C. Itti, hvilket var altafgørende for hende. Hun siger endvidere, at C. Itti har givet hende så mange uvurderlige oplevelser og erfaringer, at hun er klar på at uddanne nye heste til samme niveau.

- Det var med store overvejelser, om han skulle sælges eller ej. Han vil helt sikkert blive savnet til de næste mange stævner. Ikke kun af mig. Han er helt speciel, han elsker at springe og viser så stort overskud selv på de høje forhindringer, at det bare var en fornøjelse at ride ham på banen. Han er bare en dejlig hest, som altid vil have en helt speciel plads i mit hjerte. Jeg ønsker selvfølgelig ham og Sevil held og lykke, og glæder mig til at følge dem, slutter Dorte.

Husk at du kan læse meget mere om Dorte Dahlmann Olsen i artiklen ’Man er ikke bedre end sin hest’ i magasinet Ridehestens septembernummer 2014.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev