Binder Struck har lagt sig i front

15-07-2018 07:40

Lørdagens springning i Bernstorffsparken testede rytternes evne til at bevare hovedet koldt og hestenes evne til at lade bommene blive oppe. Det viste sig at være en ikke helt let opgave, og der blev rykket noget rundt på rækkefølgen i toppen

Copyright Ridehesten.com
Jakob Binder Struck og Lord Le Rouge. Det er med hesten Campesina, at rytteren lige nu fører DM i military efter ridebanespringningen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultatet efter springingen er, at Jakob Binder Struck på Campesina nu er i front med 35.3 strafpoint. Men han er skarpt forfulgt af Vivan Mary Ryslinge på Diva de Vision med 36.3 og Helena Graungaard på Tofegaardens Toscana med 36.5.

Der er altså stadig meget tæt kamp om pladserne blandt de 10 ryttere, der rider om Danmarksmesterskabet. Hvem der løber med guld, sølv og bronze afgøres i dag søndag med et udfordrende terrænridt på Familien Martinsens smukke ejendom Lundegården i Høsterkøb.

Tilskuere er velkomne til at følge rytterne på terrænbanen. Enten på egen hånd eller på en af to guidede ture, hvor en erfaren militaryrytter forklarer om sporten og kan svare på spørgsmål. Der er guidet 1* tur starter kl. 10:30 og 2* tur kl. 13:30.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er gratis adgang til stævnet. Parkering i Høsterkøb koster 50 kr. Og p-billetten er også lodseddel til lodtrækning om gode præmier ved præmieoverrækkelsen.

Alle resultater og vejbeskrivelse til terrænnet kan ses HER.

/Pressemeddelelse.

I dag søndag har Ridehesten.com en fotograf og en skribent på stævnepladsen, og der vil blive rapporteret direkte fra terrænbanen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen