Bengtsson og Helgstrand i nyt samarbejde

25-04-2018 13:59

Rolf-Göran Bengtsson og Helgstrand Dressage har netop indgået et samarbejde omkring salg af elitespringheste under navnet Bengtsson & Helgstrand GmbH

Copyright Ridehesten.com
Svenske Rolf-Göran Bengtsson og Andreas Helgstrand indgår nu i et samarbejde om en salgsstald for elitespringheste.

Det er to topryttere fra hver sin disciplin, som nu er gået sammen om at skabe en salgsstald i Tyskland for elitespringheste. Andreas Helgstrand var i sin læretid på ungdomslandsholdet i springning, og han har også haft en springhest med til UVM på Zangersheide. Han har gennem årene som international dressurrytter ikke mistet interessen for springsporten. Det er en af verdens absolut bedste springryttere, som Andreas nu indleder et interessant samarbejde med. Rolf-Göran Bengtsson har mange imponerende resultater og blandt dem kan nævnes: to OL-medaljer i hhv. 2004 og 2008, 4 europamesterskabsmedaljer, herunder en guldmedalje i 2011 samt vinder af the Global Championship Tour i 2016. Rolf-Göran bliver ansvarlig for hestenes træning og uddannelse i Bengtsson & Helgstrand GmbH.
Den nye virksomhed vil have fokus på elitespringheste. Rolf-Göran skal sammen med sin kone, Evi, stå i spidsen for den nye salgsstald, som drives fra deres nuværende sted i den tyske by, Itzehoe.

- Vi er utrolig glade for det nye samarbejde med Rolf-Göran og hans kone, Evi, som vi har kendt i mange år, fortæller Andreas Helgstrand. Ved at kombinere vores erfaring med at opbygge en succesfuld salgsstald med Rolf-Görans unikke talent inden for springning, mener vi, at dette er en fantastisk mulighed for at tilbyde vores kunder, ryttere og avlere noget helt særligt.
- Vores mål er at opbygge en salgsstald for springheste med det samme fokus på kvalitet, kundeservice og med tiden et bredt udvalg af salgsheste, som Helgstrand Dressage tilbyder inden for dressurverdenen i dag, fortæller Rolf-Göran. Med det mål for øje, er Helgstrand Dressage den ideelle partner for os.

Kilde: pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen