Benedikte vinder children-GP

20-05-2013 13:56

Sidste dag ved CSI-stævnet i Lambrechthausen, Østrig, har været særdeles succesfuld for de danske ekvipager - bl.a. med en Grand Prix-sejr til Benedikte Rie Truelsen

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Qunnie. (Arkivfoto: Ridehesten.com)

I dag er sidste dag ved CSI-stævnet Pappas Junior Specials i østrigske Lambrechthausen og de danske ekvipager har benyttet dagen til at sætte trumf på.

Dagens første klasse, lille tur for pony (115 cm) bød på en dansk fjerdeplads til Benedikte Rie Truelsen på My Cousin Blan Dee, der var fejlfri i tiden 45,39 sek. Anne Kristine Truelsen og Glencarrig Tully Finn var fejlfri i tiden 47,46 sek., hvilket rakte til en placering som nummer 10.

Næste klasse var Grand Prix for children (120 cm) og her blev det til dansk både første- og andenplads. Efter en fejlfri omspringning i tiden 44,52 sek. vandt Benedikte Rie Truelsen og Qunnie klassen foran Anne Vindeløv og Aagaardens Elina, der blev toer med en fejlfri omspringning i tiden 45,94 sek.

Stævnets sidste klasse med dansk deltagelse, Grand Prix for pony (130 cm), bød på en enkelt dansk placering, da Mathilde Christine Toyberg på Westside Stranger kom gennem hovedspringningen med en enkelt fejl i tiden 79,62 sek., hvilket rakte til en placering som nummer 12.

Se flere resultater her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen