Baltic Cup - det skal du huske som deltager

16-01-2022 19:48

Christine Krogh Frausing
Skribent

På torsdag løber Baltic Cup af stablen ved Riders Cup, og da der fra 1. januar er udstedt nye retninglinjer fra FEI for at sikre hestenes sundhed, er der et par ting du skal huske inden ankomst

Copyright Ridehesten.com
Frida Munk Lassen og Spotlights Baxter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

På torsdag summer det af unge ryttere på Sjælland på Riders Cup, men da der fra FEI's side er udstedt nye retninglinjer angående ankomst, er der et par ting du skal huske på inden du ankommer.

Ved ankomst

Hestens temperatur skal måles og skrives ind i 'FEI HORSE APP' 3 dage inden ankomst på stævnepladsen. Ponyer der ikke er FEI registreret, skal der bruges et erk der kan findes her.  Ankomst på stævnepladsen kan kun finde sted nu på onsdag d. 19 januar, mellem kl 12 og kl. 16. Ved ankomst skal heste læsses af og tages direkte til den tildelte boks, og dette skal ske sammen med en dyrlæge, der også tager temperatur ved ankomsten. Herefter skal lastbil/bil og trailer parkeres med det samme, og aflæsning af udstyr osv. må ske efter temperaturtagning og registrering af hestene. Det er vigtigt at vente med at læsse hestene af, hvis der ikke er nogen dyrlæge ledig. 

Gennem hele stævnet skal temperatur måles og registreres, både morgen og aften. 

Start- og resultatliste kan ses her

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing