Bak og Hallundbæk rykker frem

06-05-2023 12:42

Annika Knudsen Lorentsen

Verdensranglisten i springning er opgjort med resultater fra april, og mens Andreas Schou bibeholder en flot placering i top-50, er både Lars Bak Andersen og Emil Hallundbæk rykket opad listen

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med Ethene. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

En dansker i top-50, to danskere i top-200 og tre i top-300. De danske springryttere rykker stødt fremad verdensranglisten.

Bedst placeret er fortsæt Andreas Schou, som på trods af, at han er rykket et par pladser ned, fortsat er sikkert placeret i top-50, som klart bedste dansker. I skrivende stund er han nr. 46 i verden med 1990 point. 

Næstbedste dansker er Lars Bak Andersen, som ved forrige opgørelse var rykket indenfor top-200, og ved denne opgørelse er han rykket yderligere opad listen, så han nu er placeret som nr. 185 i verden. 

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Emil Hallundbæk er tredjebedste dansker placeret på ranglisten, og han har med sine flotte resultater i Hagen, taget et stort spring opad listen. Han er rykket fra en placering som nr. 337 til en placering som nr. 277, og er dermed sikkert inde i top-300. 

Martin Dinesen Neergaard er også blandt de ryttere der er rykket opad verdensranglisten. Han er rykket fra en plads som nr. 503 til en plads som nr. 476. Dermed er fem danskere i top-500, da Mathias Nørheden Johansen lige nu er placeret som nr. 421.

Ranglisten føres endnu engang af svenske Henrik von Eckermann, som har indsamlet svimlende 3598 point. Andenpladsen er fortsat indtaget af franske Julien Epaillard, mens tredje og fjerdepladsen er byttet rundt, således, at amerikanske McLain Ward nu er nr. 3. Det betyder, at schweiziske Martin Fuchs er nr. 4, mens Harrie Smolders fra Holland, er rykket op som nr. 5. 

Se den fulde rangliste her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing