Avler Niels Hausgaard indlagt

03-02-2016 09:55

Den anerkendte komiker og sanger Niels Hausgaard, som i hesteverdenen er kendt som en dygtig avler inden for Dansk Varmblod, er nu blevet indlagt og har aflyst alle sine planlagte koncerter i denne uge 

Copyright Ridehesten.com
Diadon og Hans Ley

Niels Hausgaard har ellers fuldstændig udsolgt på sin kommende Danmarksturné, men han er netop blevet indlagt med en alvorlig lungebetændelse og har derfor måttet aflyse alle koncerter på sin turné i denne uge. Det er stadig uvist, om han også kommer til at aflyse yderligere koncerter i turneen. 

Da Niels Hausgaards Danmarksturné er så tætpakket resten af året, betyder det, at Niels Hausgaard ikke vil komme til at afholde erstatningskoncerter. Derimod får folk pengene tilbage, hvis deres koncert aflyses.

Kilde: Viborg Stift Folkeblad.

Som hesteavler i Dansk Varmblods regi med fokus på den international springsport har Niels Hausgaard igennem mange år fremstillet hingste ved Dansk Varmblods hingstekåring, og det er igennem årene blevet til flere kårede hingste. Netop ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning i marts måned i år fremstiller Gitte og Niels Hausgaard, Løkken, den færdigkårede hingst Diadon e. Diarado/Dorpas X, som bliver startet i konkurrenceklasser i springning under berider Hans Ley. Fra Hausgaards stutteri i Løkken er der flere heste ude i verden, der går S-springklasser.

Copyright Ridehesten.com
Niels Hausgaard tilbage i 2013 til Sadelkåring i Dansk Varmblod
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner