Avant Danmark i Låsby sætter priserne ned mellem jul og nytår!

24-12-2019 13:00

Traditionen tro afholdes AvanTek i Låsby igen år, hvor der er store rabatter på brugthallen at finde. Igen i år afholdes det mellem jul og nytår d. 28. og 29. december 2019 kl. 10:00-16:00

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

AvanTek er Avants årlige åbent hus arrangement, som kun forløber over de 2 dage, hvor hele brugtvaresortimentet får et hak i prisen. Der er rigtig mange penge at spare på minilæssere, traktorer, redskaber og et væld af andre maskiner og tilbehør. Der er helt op til -25% rabat på udvalgte maskiner og redskaber.
 
Det er efter først til mølle princip, så hvis du har udset dig noget helt specielt, er det om at møde op til tiden. Der er blandt andet maskiner fra Avant, Bobcat, Mustang, John Deere, Bobman, Catman, Nibbi, Deutz, Merlo, Multione, Fuchs, Thaler, Schäffer og Volvo repræsenteret. 
 
Hele familien er velkommen, og der er både glögg, æbleskiver og godter til børnene at hygge sig med. Der afholdes desuden en konkurrence, hvor der er 2 gavekort til et hotelophold for 2 på højkant. 
 
Det flotte showroom er at finde på Århusvej 12 i Låsby, hvor der ved siden af brugtsortimentet også er hele 8 Avant maskinserier og over 260 Avant redskaber at se og købe til AvanTek.

Nyheden fortsætter efter annoncen

/Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen