Årets mestre i breddeaktiviteter

29-12-2023 09:49

I et tilbageblik på året der er gået, ser Ridehesten tilbage på årets sportslige resultater i alle de forskellige ridediscipliner. I dag sætter vi fokus på DRF's Elevskole Cup

Copyright Ridehesten.com
Elevskole Cup er en fast tradition for flere klubber rundt om i landet. Foto: Photo By Outlaw
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund arrangerer hvert år Elevskole Cup, der er en turnering for elevskoleryttere. Præmissen er, at det kun er rytterne, der skal transporteres til stævnet, idet værtsklubben stiller heste og ponyer til rådighed for rytterne. På den måde for elevskolerytterne mulighed for at deltage i stævner hos andre klubber med elevskoler. 

Til stævnerne vægtes det sociale samvær og sammenhold højt, og det er ligeledes vigtigt, at alle udviser god hold- og sportsånd. Derudover er arrangementet med til at facilitere sociale relationer på tværs af klubberne samt at give elevskolerytterne en god og sikker oplevelse med stævnedeltagelse. 

I år var det Fyens Rideklub, der var vært for finalen. Her blev det Hvidovre-Avedøre Rideklub, der sejrede som hold. De fire ryttere på holdet var Selina HertsdahlNynne Kristensen, Yeliz Arikan og Viktoria Knudsen, og de opnåede en flot gennemsnitsscore på 70,414%. 

Copyright Ridehesten.com
Det blev holdet fra Hvidovre-Avedøre Rideklub, der sejrede i år. Foto: Photo By Outlaw
Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen blev det holdet fra Tankefuld Rideklub, der kunne stille sig på sejrsskamlen. Holdet opnåede en gennemsnitsscore på 68,850%, som lige netop sikrede dem placeringen som nr. 2. Her bestod holdet af Karoline Due JægerRebecca OvergaardSigne Kjellstrøm Larsen og Ida Riis Jørgensen. 

Holdet fra Tankefuld Rideklub var dog skarpt efterfulgt af holdet fra Skive Rideklub, der opnåede en gennemsnitsscore på 68,758%, hvilket indbragte dem tredjepladsen. Skive Rideklubs hold bestod af Lea Arborg, Nanna Sunekær, Luna Pedersen og Amalie Bülow

Ponyerne, der var stillet til rådighed af Fyens Rideklub, var Daisy, Casmir, Forglemmigej, Rasmine, Molly, Charlie, Karl og Perlen.

Turneringen i 2024 afvikles i perioden fra d. 1. januar til 1. april. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen