Anne Wejlemand Nielsen vinder DM i distance

08-08-2020 22:02

Annika Knudsen Lorentsen

Lige over 10 timer, så lang tid tog det at sikre sig sejren ved årets DM i distance, hvor Anne Wejlemand Nielsen og Million Dollar Baby har sikret sig sejren efter et langt ridt på en af sommerens varmeste dage

Copyright Ridehesten.com
Anne Wejlemand ved Københavnerridtet i 2018. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

121 kilometer skulle tilbagelægges ved årets DM i distance, som blev afholdt hos Sportsrideklubben. Seks ekvipager var til start i mesterskabsklassen og vinderekvipagen, Anne Wejlemand Nielsen og Million Dollar Baby, var en ud af to ryttere, som gennemførte hele ridtet, som skulle gennemføres under noget varmere forhold end man ofte er vant til i Danmark. For i op mod 30 grader kræver det en ekstra stor indsats fra både rytter og hest, som begge skal være gode til at disponere kræfterne, og samtidig være i topform. 

Foruden DM-klassen er der i dag afviklet flere andre klasser i distance, ved stævnet som går under navnet Københavnerridtet. Så foruden de seks mesterskabsrytter har en lang række andre ryttere også begivet sig ud på lange ridt i sommervarmen. Se alle dagens resultater her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Anne Wejlemand Nielsen og Million Dollar Baby gennemførte de 121 kilometer på 10 timer, 1 minut og 9 sekunder. 

Sidste rytter er næste lige kommet i mål, og med mellem 10 og 11 timer i sadlen for de ryttere der gennemførte, trænger både ryttere og heste nok til at komme hjem. 

Vi forsøger at få fat i vinderen, så følg med her på siden i morgen, hvor vi forhåbentligt kan berette yderligere om dagens ridt.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen