Anne Dorthe Møller sejrede to weekender i træk i Polen

12-05-2022 11:54

Christine Krogh Frausing
Skribent

De seneste to weekender har Hipodrom Sopot i Polen været værter for et internationalt militarystævne. Til start var en håndfuld danskere, der vekselvist red den første, den anden, eller begge weekender. For Anne Dorthe Møller's vedkomende var det begge weekender, og her brillierede hun med at vinde i begge to

Copyright Ridehesten.com
Anne Dorthe og First Class. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til start ved det internationale military stævne i Sopot, Polen, var blandt andet Anne Dorthe Møller, der havde medbragt hesten First Class. Sammen stillede de i første weekend, d. 29-30/4 til start i den nationale klasse, CNC1*, hvor der i alt var 35 tilmeldte ryttere. Allerede efter dressuren lagde de sig overlegent i front, da de med 75,87% altså sluttede med 24,1 i straf. Der var sågar plads til at rive en bom på springbanen, eller få tidsfejl, i det andenpladsen kom med 28,9 i straf i dressuren. 

Lørdag morgen skulle ekvipagen en tur på springbanen, og her red de problemfrit en fejlfri tur, og fortsatte derfor med at ligge på de 24,1 i straf. Slutteligt skulle de en tur i terrænet, hvor de kom fejlfrit rundt på forhindringerne, men desværre fik lidt tidsfejl. Det havde dog ingen betydning for det endelige resultat, da Anne Dorte og First Class allerede var godt i spids. I terrænet blev det i alt til 4,4 traf, og derfor sluttede ekvipagen på 28,4 i straf. Andenpladsen kom ind med i alt 28,9 i straf, imens tredjepladsen havde 32,6 i straf. 

Copyright Ridehesten.com
Anne Dorthe og First Class vandt CNC1* to weekender i streg, imens Caroline Larsen tog en flot andenplads i CNC1* i anden weekend. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Weekenden efter, d. 6-7/5, stillede Anne Dorthe Møller og First Class endnu en gang til start i CNC1*, hvor danske Caroline Larsen og Allerupgaards Fantastique ligeledes sluttede sig til. Her blev det til en dansk magtdemonstration, da de tog henholdsvist første- og andenpladsen. Anne Dorthe og First Class sejrede, efter at have redet til 76,30% i dressuren, og dermed 23,7 i straf, ogmed en fejlfri tur på springbanen samt i terrænet, kunne de endnu en gang kalde sig vindere af den 1*-klasse. 

Copyright Ridehesten.com
Præmieoverrækkelse i CNC1* anden weekend. Foto: Privat

På andenpladsen blev det Caroline Larsen med Allerupgaard Fantastique. De red til 74,13% i dressuren, hvilket betød at de lagde sig ind efter Anne Dorthe med 25,9 i straf. På springbanen blev det til en fejlfri tur, og igen i terrænet kom de fejlfrit rundt. Det blev derfor de danske flag der røg til tops gange to, i den højeste nationale klasse. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing