Anna 2'er og Nanna 7'er i Neumünster

16-02-2014 12:42

De unge danske dressurkometer, Anna Kasprzak og Nanna S. Merrald, repræsenterede på bedste vis dansk dressursport i World Cup-kvalifikationen i Neumünster i dag

Copyright Ridehesten.com
Her ses Anna Kasprzak og Donnperignon efter deres sejr i Odense tidligere i World Cup-sæsonen.

World Cup-kvalifikationen i Neumünster i dag blev ikke uventet vundet af den regerende World Cup-mester, tyske Helen Langehanenberg med den 14-årige westfalerhingst Damon Hill e. Donnerhall / Rubinstein. For et næsten fejlfrit ridt med masser af energi og flotte overgange scorede ekvipagen intet mindre end 90,375% og efterlod dermed rigelig afstand til det slagne felt. Det var ny rekord for ekvipagen og et ridt belønnet med mange 10-taller og karakteren 9,5.

Som i gårsdagens indledende Grand Prix kunne danske Anna Kasprzak igen sætte sig på andenpladsen med sin finske Donnperignon e. Donnerhall / Mozart II efter et glimrende ridt til intet mindre end 83,575%, hvilket igen betyder værdifulde point til Anna, der snart på være sikker på en finaleplads i Lyon i foråret. Hun ligger nu nr. 3 på World Cup-ranglisten.

Danske Nanna S. Merrald og hendes DV-vallak Millibar e. Milan / Liberty Dane (opdr. Fritz Jensen) er stadig urutinerede i international Grand Prix-sammenhæng, og det er imponerende, hvordan den 20-årige rytter kan levere den ene fuldt fokuserede pragtpræstation efter den anden. Dommerne er ved at finde frem til, hvad denne ekviapge består af og honorerede deres kürprogram med 78,200%, hvilket rakte til en flot syvendeplads.

Andenbedste danske hest var Smeyers Lazander e. Solos Landtinus / Lebensmann (opdr. Majbritt Kraft Gøbel) redet af schweiziske Marcela Krinke Susmelj til 75,475%.

Se klassens resultat HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen