Andreas Schou nr. 5 i 5* 160 cm

07-07-2024 11:53

Andreas Schou leverede i går aftes en toppræstation i 160 cm-klassen til Longines Global Champions Tour. Den svære klasse udfordrede flere af feltets ryttere, men det lykkedes alligevel Andreas at opnå en placering i toppen af feltet

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Napoli Vh Nederassanthof i 160 cm-klassen i går aftes. Foto: LGCT
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Schou har endnu en gang været afsted til den prestigefyldte turnering Longines Global Champions Tour samt Global Champions League, der i denne weekend finder sted i Port Hercule Monaco.

Med sig havde han både Napoli Vh Nederassenthof e. President/ Quasimodo Z  og Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo. Napoli Vh Nederassanthof er ligeledes den hest, som Andreas Schou er blevet udtaget til at ride OL med.

Af samme årsag var dette også det sidste store stævne for ekvipagen inden OL, der begynder om mindre end fire uger.

I går aftes var han til start på Napoli Vh Nederassanthof i den 5-stjernede 160 cm klasse, der bød på et stærkt startfelt. Klassen udfordrede dog mange af rytterne, der opnåede flere fejl, blev elimineret eller måtte trække sig. Kun to af klassens ryttere klarede sig igennem hovedrunden uden fejl.

Det lykkedes derfor Andreas at ride sig til en femteplads i klassen, da han sammen med Napoli klarede sig flot igennem den svære bane og slap igennem med blot 4 fejl og en tid på 74,23 sekunder.

Se ridtet her:

Klassens blev vundet af franske Ines Joly med Ambassador Z e. Aganix du Seigneur/ Illustro, som klarede sig fejlfrit igennem begge runder og sluttede på ompringningstiden 42,32 sekunder. Placeret som nr. 2 blev Max Kühner og EIC Up Too Jacco Blue e. Chacco-Blue/ Ard VDL Douglas, der klarede sig fejlfrit igennem hovedrunden, men desværre fik fire fejl i omspringningen.

Andreas ligger efter flere flotte præstationer i Longines Global Champions Tour på en samlet placering som nr. 2 med en total score på 192 point, kun overgået af Max Kühner, der har opnået 208 point.

Holdet, Istanbul Warriors, som Andreas Schou også er en del af, ligger efter denne afdeling af GCL på en samlet 10. plads.