Andreas Schou 5’er i World Cup

14-01-2024 20:02

Ved World Cup-kvalifikationen i Basel, Schweiz, blev den førende danske springrytter Andreas Schou nr. 5 med hesten Napoli vh Nederassenthof

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Napoli vh Nederassenthof. Foto: MDB Photography
Nyheden fortsætter efter annoncen

For Andreas Schou kulminerede et succesfuldt stævne i schweiziske Basel i dag med en topplacering i World Cup-kvalifikationen.

Allerede torsdag blev det sammen med den 11-årige BWP-vallak Napoli vh Nederassenthof til en nulrunde i 150 cm-klassen. Lady Corlina e. Casiro I/ Corlensky G/ Landor S gik fredag fejlfrit i en 5-stjernet 145 cm-klasse.

Søndag eftermiddag skulle Napoli vh Nederassenthof løse en helt særlig opgave, da han var Andreas' partner i World Cup-kvalifikationen. Den belgiske vallak e. President/ Quasimodo Z/ Pavarotti van de Helle, fik efter en succesfuld tid med de belgiske ryttere Patricia Guery og Jèrôme Guery, også en kortvarig karriere med norske Ingrid Gjelsten, inden Absolute Horses erhvervede hesten i 2023.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I et startfelt på 40 ekvipager gik blot otte til omspringningen, og heriblandt var den danske ekvipage, der i omspringningen desværre fik et enkelt nedslag. Det var nok til at sikre Andreas Schou femtepladsen i en omspringing, hvor kun to ekvipager var fejlfrie.

Jeg glæder mig meget over at have fået muligheden med sådan en god hest, og jeg er sikker på, at han bliver min næste mesterskabshest, fortæller Andreas Schou.

World Cup-kvalifikationen blev i dag vundet af belgiske Pieter Devos med sin 17-årige franske hoppe Mom's Toupie de la Roque e. Kannan/ Nabab de Rêve/ Chin Chin. Klassens resultat.

Andreas Schous næste stævne er World Cup-kvalifikationen i Leipzig næste weekend.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen