Andreas Schou 11'er i 150 cm.

05-08-2023 19:07

Charlotte Kusk Berwald

I dagens 150 cm-springning ved det internationale stævne i tyske Penneberg red Andreas Schou og Granate sig til en placering som nummer 11

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Granate her fotograferet tidligere i år ved Falsterbro Horseshow. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammen med hoppen Granate e. Baltic VDL/ Indoctro red Andreas Schou begge faser fejlfrit. Tiden blev 27,81 og dette rakte til en placering som nummer 11.

Klassen blev vundet af tyske Rene Ditmer, der på ryggen af holstenerhoppen Corsica 14 e. Connor/ Corofino II red nul fejl i begge faser og med en tid i anden fase på 25,32. Med sejren fulgte der 7500 euro, hvilket i danske kroner er lige knap 56.000 kr. Top tre var domineret af tyskere, hvorfor det først var på fjerdepladsen det lykkedes for en udlænding at snige sig ind. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Schou var ikke den eneste dansker i klassen, idet Christina Henriksen og S.I.E.C Lautrec e. Livello/ Contenro I der også red fejlfrit på de 150 cm. høje forhindringer. Ekvipagen red i tiden 35,64, hvilket desværre ikke var hurtigt nok til an placering. Endnu to danskere var til start, henholdsvis Caroline Rehoff Pedersen og Lars Bak Andersen, der hver fik fire ærgerlige fejl i første fase.

Se klassens resultat her.

Du kan læse mere om stævnet her.

Thomas Bach Jensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen