Andreas indstillet til Future Winner 2014

04-11-2014 08:30

Andreas Helgstrand er blevet indstillet til prisen "Future Winner 2014". Prisen er indstiftet af Jyllands-Posten og Finans - Future Winner er en særkåring, der kårer årets unge erhvervsleder under 40 år i Danmark

Copyright Ridehesten.com

Andreas Helgstrand, ejer af Helgstrand Dressage er blevet indstillet til konkurrencen "Future Winner 2014". En pris der afgøres mellem dygtige iværksættere - alle i 30'erne, der har fuld fart på deres virksomheder i forskellige brancher. En har revolutioneret familiens forretning, så den i dag er en toptunet engrosvirksomhed, som sælger varer over nettet. En anden sagde farvel til sit sygeplejerskejob, har åbnet et vikarbureau og løber stærkt for af følge med efterspørgslen. En tredje dyrker sin passion for hestesport i sit professionelle liv og er direktør i sin egen stutterivirksomhed med 32 ansatte.

Begrundelsen for at indstille Andreas Helgstrand lyder således: Helgstrand Dressage blev stiftet i 2008 af Andreas Helgstrand, 36 år. Virksomheden beskæftiger sig med køb og salg af heste, træning af heste samt stutteridrift. Andreas er uddannet berider og har deltaget i OL samt andre store internationale dressurstævner. Han har bl.a. været Danmarksmester i dressur fire gange, vundet VM-sølv i 2006 og OL-bronze i 2008. Andreas var 30 år, da han stiftede virksomheden, og i dag har Helgstrand Dressage 32 ansatte.

Fælles for de udvalgte iværksættere, som dyster i konkurrencen Future Winners 2014, er, at de har en fascinerende historie at fortælle. De har masser af spændende ideer og en stærk vilje til at føre dem ud i livet. I de kommende uger kan du møde dem i Jyllands-Posten og på finans.dk, hvor du kan få et indblik i livet som iværksætter, lyder det fra stifterne af prisen.

Du kan også være med til at stemme på kandidaterne her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen