Andreas i top af LGCT Grand Prix

10-06-2023 22:48

Annika Knudsen Lorentsen

Endnu engang har Andreas Schou sikret sig et topresultat, da han her til aften sikrede sig femtepladsen i Longines Global Champions Tour Grand Prix i Cannes

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux.

Tilbage midt i maj red Andreas Schou sig til en andenplads i Longines Global Champions Tour Grand Prix i Madrid, og i dag har han igen redet sig til en topplacering i en LGCT Grand Prix. Denne gang i Cannes, hvor han sikrede sig femtepladsen i sadlen på den danskopdrættede holstener, Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus). 

Dermed sluttede Andreas et særdeles vellykket stævne i Cannes, hvor han i går red to fejlfrie runder i Global Champions League og sikrede Istanbul Warriors en flot andenplads, og som nævnt i dag red sig til en individuel topplacering i Grand Prix. 

Dagens resultat skete efter, at Andreas og Darc de Lux leverede en flot fejlfri hovedrunde som en ud af 13 ekvipager. I omspringningen var der seks ryttere, der formåede at ride fejlfrit. Andreas' tid lød på 40,8 sekunder, mens vindertiden var godt et sekund hurtigere på 39,37 sekunder. Dagens vinder og dagens næstbedste formåede begge at ride i mål med en tid på lige under 40 sekunder, mens tredje- til sjettepladsen alle kom i mål med en tid mellem 40 og 41 sekunder.

Sejren blev sikret af hollandske Maikel van der Vleuten med Beauville Z N.O.P. e. Bustique/ Jumpy des Fontaines. Andenpladsen blev belgiske Pieter Devos, mens irske Michael Duffy tog tredjepladsen. 

Resultater fra Cannes.

I videoerne nedenfor kan I se Andreas og Darc de Lux hovedrunde og omspringning. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen