50-års jubilæum i Revsø

09-05-2023 06:11

Annika Knudsen Lorentsen

Den 10. Juni 2023 holder Revsø og omegns rideklub 50 års jubilæum, hvilket bliver fejret med et festligt event hvor der både er opvisning, samt fest hvor vi samler ryttere fra de sidste 50 år

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Revsø og Omegns Rideklub er speciel og enestående, da rideklubbens tilblivelse skyldes en ung mand med muskelsvind. Peter, som han hed, nød at se venner og søskende ride og have det sjovt på hesteryg. En dag fandt man den gamle ringriderfane gemt på loftet på det lokale hotel.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev besluttet at overrække den til Vojumgaard, da mange kom fra området for at ride på den lille ridebane. Peter mente ikke man kunne have en fane uden at have en forening og tog derfor initiativ til at starte Revsø og Omegns Rideklub. Hvad der startede som hyggeridning hjemme i haven, er i dag 50 år senere blevet til en rideklub med flere hundrede medlemmer, cirka 100 heste, ryttere på alle niveauer fra de mindste trækkerhold til ryttere der deltagere på det helt høje internationale niveau.

Peters initiativ til at starte rideklubben, samt de mange mennesker, der har været med til at lave en succesfuld rideklub bliver derfor den 10. juni æret. Her vil der ligeledes være overrækkelse af en ny fane.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen