25-års jubilæumskonkurrence med Cheval Liberté

29-10-2021 08:52

Det er i år 25 år siden, at den franske hestetrailer, Cheval Liberté, kom på markedet, og det har firmaet valgt at markere med konkurrencer i alle de europæiske lande, hvor traileren forhandles. I Danmark faldt førstepræmien på et tørt sted

Copyright Ridehesten.com
Mathias Fjordside Henriksen fra Cheval Liberté er her fotograferet ved World Cup-stævnet i sidste uge i den model, som Lone Thomsen har vundet i jubilæumskonkurrencen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er over to årtier siden, at Hans-Jørgen Kristiansen importerede de første 20-30 trailere fra det dengang nyetablerede franske firma, Cheval Liberté, der nu kan fejre 25-års jubilæum og stor popularitet i mange europæiske lande.

I forbindelse med Cheval Libertés 25-års jubilæum har det franske firma udskrevet en konkurrence i alle de europæiske lande, hvor trailerne forhandles. Det har genereret mange tusind opslag på Facebook, og Mathias Fjordside Henriksen fortæller, at de i Danmark har fundet de tre vindere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepræmien er et Alu-spring, og her er vinderen, Peter Andersen. Jill Mandrupsen har vundet andenpræmien, som er et Confort-læskur. Den helt store præmie er en Cheval Gold P3-hestetrailer, og her er den heldige vinder, Lone Thomsen, fra Hjørring, der var inviteret til World Cup i Herning i sidste uge for at se sin nye trailer, med desværre blev forhindret af sygdom. Hun fortæller, at førstepræmien faldt på et tørt sted.

Vi har lige købt en dansk varmblodshest til vores datter, og den skal stå herhjemme, og så er planen er køre til træning i ridehal. Så vi stod virkelig og manglede en trailer og var derfor begyndt at undersøge markedet, da jeg faldt over denne konkurrence. Mere heldigt kunne det ikke være. Vi er simpelthen så glade og glæder os til at få en helt ny trailer hjem, fortæller Lone, der er tidligere rytter og mor til en aktiv rytter.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner