15 OL-ryttere samles til LGCT i London

13-08-2024 15:26

Når Longines Global Champions Tour løber af stablen i London i den kommende weekend, bliver der gensyn med intet mindre end 15 af de springryttere, der deltog til de olympiske lege i Paris for lidt over en uge siden

Copyright Ridehesten.com
Danske Andreas Schou er én af dem, der også deltager til LGCT i London. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Longines Global Champions Tour er en prestigefyldt international springturnering på femstjernet niveau med store præmiesummer. Turneringen har i 2024 indtil videre fundet sted på intet mindre end 11 imponerende destinationer såsom Miami Beach, Monaco og Paris, og nu bliver den næste altså i London, hvor flere af OL-springrytterne deltager. 

Medaljetagerne fra Paris hviler ikke på laurbærrene. De er nemlig allerede i fuld gang med at se frem mod næste store stævne, og denne gang bliver det til LGCT i London. Startfeltet omfatter blandt andet guldvinderne for hold, nemlig briterne Ben Maher, Scott Brash og Harry Charles, mens den individuelle guldvinder, Christian Kukuk, også er at finde til start. Til at holde guldvinderne med selskab, kommer blandt andet Simon Delestre, der var en del af det franske hold, der vandt bronze, mens Maikel van der Vleuten fra Holland, der tog individuelt bronze, ligeledes er at finde på startlisten. 

Copyright Ridehesten.com
Det guldvindende hold fra Storbritannien bestående af Ben Maher, Scott Brash og Harry Charles. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Det er dog ikke kun medaljetagerne, der er at finde til LGCT i London. Blandt andre er danske Andreas Schou, der ligeledes deltog i den individuelle konkurrence ved OL i Paris, også at finde på startlisten, ligesom Max Kühner fra Schweiz og Philip Weishaupt fra Tyskland også er. Udover OL-deltagerne, har danskerne endnu en repræsentant til stævnet i London, nemlig Zascha Nygaard Lill, der netop har redet flotte resultater hjem i Sentower Park i Belgien. 

Copyright Ridehesten.com
Flere af OL-rytterne deltager til LGCT i den kommende weekend. Dog får Andreas Schou selskab af en anden dansk rytter, nemlig Zascha Nygaard Lill. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Longines Global Champions Tour i London vil som skrevet være 12. afdeling af turneringen, og stævnet løber af stablen fra den 16.-18. august 2024. Du kan læse meget mere om turneringen via arrangørernes hjemmeside

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner