World Cup i Neumünster bliver uden publikum

18-01-2022 11:41

Annika Knudsen Lorentsen

Fra den 19.-20 februar afholdes der World Cup-kvalifikation i Neumünster. På grund af coronarestriktioner bliver stævnet uden publikum, ligesom de internationale springklasser er blevet aflyst, så det udelukkende er dressurrytterne, der skal ride ved stævnet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ifølge det tyske medie St-georg.de bliver World Cup-kvalifikationen i Neumünster uden publikum. Stævnet som oprindeligt skulle have huset både World Cup-dressurrytterne og internationale springryttere, bliver nu udelukkende et stævne i dressur. 

Det skyldes de gældende coronarestriktioner, som gør, at arrangørerne har set sig nødsaget til at nedskalere omfanget af stævnet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet finder sted fra den 19.-20. februar, hvor den korte Grand Prix rides lørdag, mens World Cup kür rides søndag. Foruden World Cup-klasserne håber arrangørerne på at kunne arrangere et par andre dressurklasser, således at rytterne kan medbringe to heste. 

World Cup-kvalifikationen er den femte i sæsonen, hvor der allerede har været afholdt kvalifikationer i Herning, Lyon, Madrid og London. Indtil nu er afdelingerne i Stuttgart, Mechelen og Amsterdam blevet aflyst som følge af corona. Finalen finder sted i Leipzig fra den 7.-9. april 2022. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen