Vær med i slutspurten på online auktion

15-03-2020 15:03

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter et veloverstået eftersyn på Vestbirk Ridecenter i dag er de syv kvalitetsspringheste fra  fra Kenneth Falke Theils konkursboer nu klar til at blive solgt på netauktionen i aften

Copyright Ridehesten.com
Stratos e. Stakkato/Grannus er en af de heste, der kommer under hammeren på netauktionen i aften.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Er du professionel i ridesporten og på udkig efter springheste, har du en unik chance for at gøre et godt køb i dag på net-auktionen hos Campen Auktioner.

Som tidligere nævnt på Ridehesten.com er de syv topheste blevet sat på auktion i forbindelse med de mange spektakulære konkurser omkring bilforhandleren Kenneth Falke Theil, der bl.a. har drevet Falke Biler med salg af luksusbiler.

Vellykket eftersyn
Her til formiddag var der fremvisning og eftersyn af hestene på Vestbirk Ridecenter, som gik godt. Der var ret stor opbakning på trods af Coronavirus, og der var stillet borde op med 3-4 meters afstand, så der var god plads til alle folk i den store opvisningshal, oplyser Campen Auktioner. Dyrlæge Niels Guus Andersen besvarede spørgsmål vedr.  røntgen og kliniske undersøgelser i godt og vel en time, og folk kom derefter i stalden i små hold for at besigtige hestene nærmere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er meget tilfredse med forløbet under fremvisningen og med de allerede utallige registrerede bydere bliver det spændende at følge buddene i aften, siger Charlotte Schreiber fra Campen Auktioner.

Netauktionen afsluttes kl. 19 i aften og live-kataloget er online fra kl 18.30.

Giv et bud netauktionen her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen