Trakehnerhingstekåring lige nu

01-12-2023 12:12
Avl

Trakehnerhingstekåringen i tyske Neumünster er lige nu i fuld gang med 42 nye hingstekandidater

Copyright Ridehesten.com
Sidste år vakte hingsten Rockingham furore under fremvisningen på fast bund. Foto: Jutta Bauernschmitt
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det tyske trakehnerforbunds 61. hingstekåringen startede i går med fremvisning af de unge hingste på fast bunde i solskin over det sneklædte område ved Holstenerhallen i Neumünster. Forbundets avlsleder Neel-Heinrich Schoof har udtryk stor tilfredshed med kollektionen på 42 individer efter den første af tre fremvisninger.

Fredag formiddag viser hingstene i løsspringning, mens det lørdag formiddag gælder løsvisning, inden det lørdag eftermiddag gælder sandhedens time, hvor dommerne bekendtgør, hvilke hingste er kåret, og hvilken hingst hædres med titlen som fløjhingst.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag aften gælder det auktion af hingstene, der kan ses i dette online katalog. Hingstekåringen byder også på gallashow med bl.a. både tyske og danske trakehnerhingste, og ligesom der bortauktioneres kårede og ukårede unghingste, er der ligeledes auktion over rideheste såvel som hopper – og igen gælder det også danskavlede. Som noget helt særligt byder kåringen også på udnævnelse af årets bedste trakehnerhoppe.

Find ud af meget mere om Trakhenerhingstekåringen på forbundets hjemmeside og se det live på ClipMyHorse.

Copyright Ridehesten.com
Trakehnerforbundets pressebillede fra fast bund i går er af hingsten Kap Verde e. Helium/ Ivernel. Foto: Stefan Lafrentz
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen