Toprytter: Vi gør det ikke for pengenes skyld

10-12-2017 10:15

På trods af store pengepræmier i topsporten, så handler det knap så meget om pengene, men mere om at skrive sig ind i historiebøgerne

Copyright Ridehesten.com
Philipp Weishaupt
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag gik startskuddet til CHI Genéve. En fantastisk atmosfære med international springning på absolut eliteniveau i en af verdens bedste indendørs arenaer.

For alle ryttere gælder det Rolex Grand Slam-jagten. Den rytter, der kan lave hattrick, og dermed tage tre sejrer i træk, skriver sig ind i historiebøger som vinder af Rolex Grand Slam, og kan samtidig høste en bonus på 1 million euro udover pengepræmien. Men som noget helt nyt kan vinderen nu fordoble sin bonus på 1 million euro, hvis det altså bare lige lykkedes at vinde den fjerde sejr i træk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Men vi gør det ikke for pengenes skyld
….ja sådan lyder det fra Tyske Philipp Weishaupt og Belgiens Gregory Wathelet under et interview med pressen i Genéve. Philip Weishaupt, der vandt i Spruce Meadows i Calgary i Canada, kæmper for sin anden sejr i træk, og det kan samtidig udløse en bonus på 500.000 kr., men for de to topryttere handler det ikke om pengene. For når alt kommer til alt, så drømmer alle topryttere om at vinde the Grand Prix of Geneva - bare én gang i livet.

-  Bonussen ville være super, men alle 40 ryttere vil give det deres bedste skud til at vinde. Jeg vil gøre det samme, men uden at tænke på bonussen. Hvis jeg lykkes, så er det sådan. Og hvis ikke, fortsætter livet, og jeg vil prøve igen næste år, lyder det fra Weishaupt under presseinterviewet.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen