To unge danskere udtaget til EM i military

22-07-2024 12:05

Når dette års europamester i military for juniorer og ungryttere skal findes, bliver det med dansk deltagelse i begge aldersgrupper. Mesterskabet afholdes i Polen, og netop nu er de to ekvipager, der skal repræsentere Danmark blevet udtaget

Copyright Ridehesten.com
Caroline Larsen og Allerupgaards Fantastique er udtaget til at ride EM for ungryttere. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.

Fra den 21.-25. august 2024 løber europamesterskabet i military for juniorer og ungryttere af stablen i Strzegom, Polen. Den danske holdleder, Kerstin Dallman, har netop udtaget de to ekvipager, der skal repræsentere Danmark i Polen til august. 

For juniorer bliver det Mia Rejnholdt Carøe og Holy's Bally, der skal repræsentere de røde og hvide farver ved EM senere på sommeren. Holdleder Kerstin Dallman fortæller til Dansk Ride Forbund, at det er Mias første EM: – For Mia bliver er det hendes første EM. Hun har dannet par med Holy's Bally et par år nu, så det bliver spændende at se, hvor de er, når de skla op mod de bedste i Europa. Og med hendes kun 16 år, har de stadig tid til at udvikle sig sammen. 

Copyright Ridehesten.com
Mia Rejnholdt Carøe og Holy's Bally skal repræsentere Danmark for juniorer. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.

For ungrytterne sender Danmark Caroline Larsen og Allerupgaards Fantastique afsted til Polen. Kerstin fortæller følgende om parret: – For Caroline er det hendes andet EM, men hendes første som ungrytter. Caroline og Allergupgaards Fantastique er stabile i alle tre discipliner, så det bliver spændende at se, hvad de kan levere i år. De er helt sikkert også et par, vi forventer os meget af i fremtiden. 

Copyright Ridehesten.com
Det bliver Carolines andet EM, men første gang som ungrytter. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.

Med to lovende og stabile militaryryttere til at repræsentere Danmark ved dette års europamesterskab i Polen, bliver det med garanti et spændende og nervepirrende mesterskab. 

Kilde: Dansk Ride Forbund. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen