Tina, Katrine, Tobias, Susanne og Line i front

21-05-2021 15:14

Hele formiddagen på Equitour er gået med den første afdeling af DM for pararytterne og her har  Tina Chabert Jensen, Katrine Kristensen, Tobias Thorning Jørgensen, Susanne Jensby Sunesen og Line Thorning Jørgensen lagt sig i front i hver deres grad

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen og Welldone Dallas. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Så er DM-stævnet ved Equitour for alvor skudt i gang, da samtlige pararytterne nu har været igennem deres første afdeling af DRF-mesterskabet. 

I grad I var Tina Chabert Jensen til eneste rytter til start, men det var niveauet ikke præget af. Tina mistede for blot en måned siden hesten Ælling, som hun sidste år blev danmarksmester med. I år er hun så til start på Skovens Roselli e. Blue Hors Romanov/Solos Landtinus, som hun blot har redet et enkelt stævne på, men i dag blev de belønnet med 73,03%. 

Sidste års danmarkmester i grad II, Katrine Kristensen, har allerede lagt an til at gentage sidste års succes. Med Welldone Dallas e. Weltmeyer/Lauries Crusador Xx (opdr. Tine og Jens Daigaard) blev det i dag til 73,13% og derved en sejr i første afdeling af DM.

Tobias Thorning Jørgensen havde for en måned siden stor succes ved det internationale stævne i Belgien på Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit/Windsor (opdr. Hanne Andreasen). Det høje niveau fortsatte ekvipagen i dag, da de vandt grad III-klassen med 77,69%.

Rutinerede Susanne Jensby Sunesen tog sig i dag af sejren hos grad IV-rytterne med hjemmeavlede Leeds e. Leandro/Fanal Prydsholm (opdr. Stutteri Thy ved Helmer Sunesen) med 73,05%.

I grad V var ti ekvipager til start og her blev det særdeles tæt i toppen af klassen.  Det blev Line Thorning Jørgensen og Højgaardens Zackzimo DWB e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Højgaardens Heste) som med 67,94% trak det længste strå og vandt klassen. På andenpladsen fulgteCamilla D. F. Christensen og Fürsten e. Fürstenball/Londonderry (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen) med 67,51%, mens Renee Igelski og Elmegårdens Rivaldi e. Blue Hors Rush Hour/Resident (opdr. Maria og Claus Schnoor) blev nummer tre med 67,09%.

Se alle start - og resultatlister HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing