Stort frafald til 's-Hertogenbosch

11-03-2016 08:30

Flere af topdressurrytterne har meldt fra til World Cup-stævnet i hollandske 's-Hertogenbosch i denne weekend. Det startede med, at Edward Gal faldt af en hest og kom til skade

Copyright Ridehesten.com
Edward Gal.

Det var meningen, at Edward Gal for første gang siden EM i Aachen ville starte sin tophest Glock's Undercover ved World Cup-stævnet i 's-Hertogenbosch i denne uge, men tidligere på ugen havde den hollandske toprytter et uheldigt fald fra hest. Da hans yngre Grand Prix-hest Sir Schenckenberg blev skræmt af en traktor, sprang den til side med det resultat, at Edward faldt af og slog sit håndled og sin ryg. Derfor har han måttet melde fra start i Den Bosch.

I går skete næsten det samme for tyske Fabienne Lütkemeier, lige inden hun ville køre mod stævnet i Holland. Intet er brækket, og hovedet er ok, men hun har slået hoften, så stævnestart i denne uge er ikke nogen mulighed for den unge tysker. Hendes landsmand Isabell Werth har også måtte melde afbud, men hun er heldigvis selv helt i hopla - og kan jo opleves ved Dansk Varmblods Hingstekåring i næste uge - men hendes hest Don Johnson har pådraget sig en skade i stalden, så han ikke kan komme til 's-Hertogenbosch i denne uge. Det ærgrer Isabell, for dette stævne skulle være Don Johnsons generalprøve inden finalen i Göteborg om få uger.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen