Sponsorer gør drømme til virkelighed

19-03-2024 06:58

Alle undersøgelser om manglende villighed til frivilligt foreningsarbejde blev gjort til skamme, da Nordvestsjællands Rideklub i weekenden gjorde banerne klar til sæsonen og samtidig hyldede deres sponsorer

Copyright Ridehesten.com
Rideklubben medlemmer fik gjort dressurhegnet rent og klar til den kommende sæson. Foto: Cecilie Madsen

Søndag den 17. marts var det igen tid til at åbne banerne i Nordvestsjællands Rideklub ved Svebølle, hvor cirka 60 friske medlemmer mødte op klokken 10.00 for at påbegynde arbejdet. Ved fælles hjælp blev forhindringerne sat ud på springbanen, og dressurhegnet blev gjort rent og sat op på bare to timer, således at det står klar til den kommende sæson.

Efterfølgende blev klubbens sponsorer fejret på behørig vis, da der var dækket  op med sandwich, et glas bobler og drikkelse til alle fremmødte. Juniorudvalget diskede op med et flot kagebord, og der kunne stemmes på den flotteste og den bedste kage.

Copyright Ridehesten.com
De nye spring blev indviget. Foto: Cecilie Madsen

Tre virksomheder havde sponsoreret fire flotte spring og formanden, Tanja Hansen, holdt en tale for de tre sponsorer. Her takkede hun Tabita Chabert fra Malgré Tout, Mark Sørensen fra MBS Tømrer & Snedker, der i øvrigt selv havde bygget det sponsorerede spring, samt Morten Møller fra NordlandATV. Sponsorerne blev hyldet med blomster og et kort til gratis kaffe ved alle klubbens arrangementer fremover. Derefter fik alle sponsorerne taget billeder foran springene og to af klubbens springryttere, Caroline Larsen og Michela Skovhus, var mødt op til hest, så sponsorerne også kunne få taget nogle flotte billeder, af hestene der sprang over deres forhindringer, fortæller Joan Jensen fra sponsorudvalget.

Copyright Ridehesten.com
Springmaterialet blev sat ud på banen ved fælles hjælp. Foto: Cecilie Madsen

Nordvestsjællands Rideklub er beliggende på nogle tidligere boldbaner i Jorløse og klubben er 100% afhængig af frivillige kræfter, sponsorer, fonde og lignende for at opretholde driften af banerne, men til gengæld kan alle klubbens medlemmer frit bruge banerne.

For en udefra stående kan det måske være svært at forstå, hvor stor en forskel et nyt spring kan gøre, men for en 10-årig pige eller dreng, der kan ride ind på banen og springe forhindringer, der ligner dem deres idoler springer, gør det bare en ubeskrivelig forskel. Derudover kan medlemmerne og deres heste uddanne sig på et helt andet niveau med disse spring, ligesom der selvfølgelig også er meget mere sikkerhed i at have noget ordentligt materiel, slutter Joan Jensen.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner