– Spejlene er min sparringspartner

04-02-2023 10:57

Trine Askjær-Jørgensen

Sådan siger landsholdsrytter i dressur, Carina Cassøe Krüth, om spejlene fra EQ Mirror Design, som hun har fået sat op både i hendes nye ridehal og på udendørsbanen. Udendørsspejle er nemlig nyeste skud på stammen hos virksomheden KH Tømrer og Glarmester, der står bag de populære spejle

– Det hele startede for 25 år siden, hvor vi lavede det første spejl i en ridehal. Det var oprindeligt min far, som ved en tilfældighed blev bedt om at lave et spejl – og det blev hurtigt til flere, indleder Michael Hedemann fra virksomheden KH Tømrer og Glarmester.

Senere blev det Michael selv, der fortsatte produktionen af spejle og har udviklet på produktet igennem de sidste mange år. I mange år havde virksomheden ikke et navn til ridebanespejlene, men eftersom de er blevet så udbredte og eftertragtede, var det på sin plads med et produktnavn, der passer lidt bedre til, nemlig "EQ Mirror Design".

Igennem de sidste mange år har virksomheden leveret spejle til dressursporten i hele Danmark samt i Tyskland og Norge. En af de ryttere, der er rigtig glad for sine spejle, er landsholdsrytter i dressur Carina Cassøe Krüth, som hjemme på ejendommen i Mariager har fået sat spejle fra EQ Mirror Design op både indendørs og udendørs.

Jeg bruger EQ Mirror Design-spejle i min daglige træning både indendørs og udendørs. Spejlene er min sparringspartner – Carina Cassøe Krüth

– Gennem årenes løb har vi brugt meget tid og energi på at optimere på spejlene. At finde de mest velegnede spejle til lige det her specielle produkt og sørge for, at sikkerheden på spejlene er i top, og den optiske klarhed bevares, når de er færdigmonterede, fortæller Michael Hedemann.

EQ Mirror Designs spejle er opbygget af de bedste spejle, som produceres i Tyskland. Spejlene er isoleret med skum på bagsiden, som sikrer, at dugpunktet forsinkes, og at dug ofte slet ikke forekommer på spejlet.

Spejlet er fuldklæbet og har en stor brudstyrke og splintrer ikke, hvis det går i stykker. EQ Mirror Design er et eksklusivt produkt, som opfylder de krav, dygtige dressurryttere har og til en pris, der henvender sig til de fleste.

EQ Mirror Design laves i følgende udgaver:

  • EQ Classic: Rammen er i fyrretræ, som står flot sammen med de fleste, almindelige barrierer.
  • EQ Exclusive: Den enkelte kundes ønske om speciel træsort imødekommes f.eks. mahogni eller eg.
  • EQ Outdoor: Sidste skud på stammen er et færdigt udendørsspejl inkl. stål og spejl.

De nye Outdoor-spejle leveres komplet med en galvaniseret stålkonstruktion og spejle, som er isoleret med skum samt beklædt med aluminium, så de kan holde til at stå ude i det danske vejr.

Kontaktinformationer:
Michael Hedemann, mobil: 26 32 42 97 / mail: eqmirrordesign@gmail.com

Du kan også se mere på Instagram:  eq_mirrordesign

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner