Sol over Bækgaarden og masser af springning

05-07-2019 18:36

Annika Knudsen Lorentsen

De første otte klasser er afviklet i dag på Bækgaarden og det i flot solskinsvejr. I aften afvikles der en S1* 145 cm klasse, hvor hele 46 ekvipager er til start

Copyright Ridehesten.com
Christian Jansen på Madea.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dagens MA1*, som blev afviklet over to afdelinger var der mange fejlfrie og hurtige runder. Første afdeling blev vundet af Christian Jansen på Madea med nul fejl i tiden 61.29 sekunder, mens Martin Neergaard på Deauville blev nummer to og Kristian Skovrider på Special De Gamet blev nummer tre. 

Anden afdeling blev vundet af Frederikke Smed Busse på 64.98 sekunder. På andepladsen blev det Line Pagh Nielsen på Copy Lucky, mens tredjepladsen gik til Emilie Mosegaard Christiansen på Serupgårds Corona.

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Smed Busse på Firlefanz.

I Youngster Tour tidligere på dagen var det lynhurtige britiske Michael Potter på Haya Loma N der løb med sejren efter en fejlfri runde i tiden 53.76 sekunder. Hele 3 sekunder hurtigere end andenpladsen som gik til Rikke Haastrup Kristensen på Cavalino. Tredjepladsen blev Alexander Godsk på Bøgegaardens Dove.

Nyheden fortsætter efter annoncen

MB2* 130 cm tidligere på dagen blev også afviklet over to afdelinger. Her var det Emma Toft Heilesen på Hip Hop's Firefly og norske Ole Kristoffer Eriksen Meland på Engas Atlantis der vandt hver deres klasse.

I LA2* 120 cm på græsbanen blev der fundet tre vindere. Det var henholdsvis Jeff Paw Nielsen på Blacks Colluna, Anne Bjerre Lang på Fabrice og Signe Nordahl på Bakkegaardens Maddieson der vandt. 

Se alle resultater her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen